Ο Αλκιβιάδης Σκουλάς, με καταγωγή από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει. Η αγάπη του για το σκίτσο άνθισε σε ηλικία δύο χρόνων, επηρεασμένος καλλιτεχνικά από τον παππού του Αλκιβιάδη Σκουλά ή «Γρυλιό».
Σπούδασε στην Αθήνα εφαρμοσμένες τέχνες, επιλέγοντας τον κλάδο του 3D Animation και της γραφιστικής. Είναι λάτρης του κινηματογράφου, της εικονογράφησης και της μουσικής. Η λογοτεχνία μπήκε στη ζωή του όταν άρχισε εντατικά να διαβάζει κλασικά και ιστορικά έργα, αστυνομικά και ψυχολογικά θρίλερ. Σε αρκετά από αυτά, έχει δημοσιεύσει τις απόψεις του σε βιβλιοφιλικές ομάδες στο Facebook και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Το 2019 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λυκόφως το μυθιστόρημά του «Στίγμα θανάτου», ως πρώτο βιβλίο της αστυνομικής τριλογίας του. Το 2021 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λυκόφως «Καρτέρι θανάτου» το δεύτερο βιβλίο της σειράς. Το ίδιο έτος κυκλοφόρησε το διήγημά του «Στην πόλη του εγκλήματος», στο πλαίσιο της σειράς «Σκοτεινές πόλεις» των εκδόσεων Λυκόφως.