Η Ευτυχία Κοκκίνη γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974 στην Αθήνα, όπου εξακολουθεί να ζει μέχρι σήμερα. Έχει εργαστεί σε θυγατρικές εταιρείες τραπεζικών ομίλων με αντικείμενο τις χρηματοδοτικές μισθώσεις. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Η αγάπη της για την Γαλλία την οδήγησε στο Παρίσι όπου συμμετείχε σε σεμινάρια γλώσσας από το 2002 έως και το 2007. Επίσης, διαθέτει δίπλωμα Public Relations από το London Chamber of Commerce and Industry.
Λατρεύει τον κινηματογράφο και έχει γράψει ερασιτεχνικά για ταινίες και σειρές σε διαδικτυακό περιοδικό της Θεσσαλονίκης, το «Φιλμ Νουάρ», καθώς και άρθρα στη διαδικτυακή σελίδα «Υστερόγραφα» του Μάνου Οικονομίδη. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την επιμέλεια βιβλίων παρακολουθώντας και το σχετικό σεμινάριο του ΕΚΠΑ. Έχει λάβει μέρος ως εθελόντρια στο 23ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος, το οποίο διοργανώθηκε από το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFA). Πρόσφατα, άρχισε συνεργασία με τη συντακτική ομάδα του OGAE Greece.
Το πρώτο της μυθιστόρημα «Ρομαντικό Μοτίβο για μοναχικές καρδιές» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 από τον εκδοτικό οίκο «Υδροπλάνο». Μία πρώτη συγγραφική απόπειρα χιουμοριστικού-ρομαντικού χαρακτήρα, λίγο πριν ξεκινήσει να γράφει πιο περίπλοκες ιστορίες, οι οποίες κινούνται μεταξύ αστυνομικού μυθιστορήματος και ψυχολογικού θρίλερ όπως τα περισσότερα βιβλία που διαβάζει, καθώς και οι ταινίες-σειρές που παρακολουθεί. Αυτά συγκαταλέγονται στις αγαπημένες της συνήθειες μαζί με το περπάτημα στο κέντρο της πόλης, ακούγοντας μουσική, και τις συναυλίες κυρίως καλλιτεχνών της διεθνούς σκηνής.
-
Σε στενό κύκλο
14,22 €Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, ο γρίφος ενός εγκλήματος που μπορεί να λυθεί μόνο με τη δύναμη του μυαλού.
15,80 €

