Η Μπεϊσεμπίνη Καρίνα γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1983 στην πόλη Αλμά-Ατά του Καζακστάν. Μεγάλωσε σε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό περιβάλλον περιτριγυρισμένη από τέσσερις γενιές ζωγράφων. Η προγιαγιά της Τατιάνα Γιαμπλόνσκαγια υπήρξε δημοφιλής στη Σοβιετική Ένωση με πολλά βραβευμένα έργα, μερικά εκ των οποίων εκτίθενται στις μεγαλύτερες γκαλερί του Κιέβου, της Μόσχας όπως και του Τρετιακόβ.
Ήρθε στην Ελλάδα το 1995, ενώ σήμερα ζει με την οικογένειά της και τα τρία της παιδιά στην Ορεστιάδα του Νομού Έβρου.
Το βιβλίο «Έλξη, το πρώτο στάδιο» αποτελεί την πρώτη της απόπειρα να συγγράψει. Η ακαταμάχητη επιθυμία της να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες ιστορίες και φανταστικούς κόσμους, την οδήγησε σε νέα έργα που διαφέρουν κατά πολύ το ένα από το άλλο στη θεματολογία. Ωστόσο, παραμένουν όλα στην κατηγορία της λογοτεχνίας του φανταστικού.
Τίτλοι βιβλίων της εισέπραξαν την αναγνώριση του κοινού μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Wattpad όπου από το 2015 έως και σήμερα διατηρεί λογαριασμό και δημοσιεύει τα δημιουργήματά της.
Έχει κερδίσει το βραβείο του «Εθιστικού αναγνώσματος Wattys 2016» για την «Επίγεια κόλαση», ενώ την επόμενη χρονιά ο τίτλος «Το τέλος και η αρχή της υποδούλωσης» πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «φαντασία».