Οι Άλφα και οι Γαλαζοαίματοι

Οι Άλφα και οι Γαλαζοαίματοι
Οι Άλφα και οι Γαλαζοαίματοι
Συγγραφέας: Μπεϊσεμπίνη Καρίνα
Τίτλος: Οι Άλφα και οι Γαλαζοαίματοι
Σελίδες: 272
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 13,00€
Το απρόοπτο, το αλλόκοσμο, αυτό που ξεπενάει κάθε λογική. Αυτά θα βρουν στο διάβα τους δύο παλιές φίλες, η Κάρα και η Μαίρη, οι οποίες είναι οι κεντρικές ηρωίδες στο μυθιστόρημα φαντασίας της Καρίνας Μπεϊσεμπίνη "Οι Άλφα και οι Γαλαζοαίματοι" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Οι δύο φίλες συναντιούνται ξανά μετά από δέκα χρόνια. Η Κάρα και η Μαίρη, που νομίζουν ότι ο κόσμος των Λυκανθρώπων και των Βρικολάκων δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, παρά μόνο στα βιβλία.
Η ιατροδικαστής Κάρα και η Μαίρη, που φροντίζει τους τεθνεώτες πριν από την ταφή τους, ακριβώς λόγω της επαγγελματικής τους κατάρτισης είναι προετοιμασμένες για οτιδήποτε παράξενο συμβεί. Αλλά επιμένουν ότι τα πάντα εξηγούνται, ότι τα πάντα είναι φυσιολογικά. Και δεν φτάνουν στο σημείο, όπως όλοι οι άνθρωποι που έχουν την κοινή λογική, να πιστεύουν σε... παραμύθια.
Καλά όλα αυτά. Όμως θα αρχίζουν να αλλάζουν άποψη για το τι είναι παράλογο και τι είναι φυσιολογικό, όταν εμφανιστούν στη ζωή τους ο Κυρίλ και ο Ντέρεκ. Η Κάρα και η Μαίρη θα βιώσουν μεγάλες ανατροπές και στη ζωή τους και στα πιστεύω τους. Θα ανακαλύψουν έναν κόσμο αφιλόξενο και θα περπατήσουν στα σκοτεινά μονοπάτια του. Και όσο περισσότερα μυστικά αποκαλύπτονται, τόσο πιο έντονο γίνεται το μυστήριο.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: