Γευματίζοντας με τους λύκους

Γευματίζοντας με τους λύκους
Γευματίζοντας με τους λύκους
Συγγραφέας: Νικοδήμου Ναταλία
Τίτλος: Γευματίζοντας με τους λύκους
Σελίδες: 118
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 5,00€
Ο Βάσος Μακράκης δεν είναι ο πιο συνεπής εργαζόμενος, είναι όμως ο καταλληλότερος για να εκπροσωπεί τον διευθυντή του σε μία λέσχη όπου συναντιούνται κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη, για να συλλέγει πληροφορίες για το τι συμβαίνει στην αγορά.
Στη λέσχη, που ανήκει στον Μίνωα Βοργίδη, ο Βάσος, αν και παντρεμένος, θα ερωτευτεί παράφορα μία σαγηνευτική νέα, την Έλενα, η οποία επιμένει να κρατάει μυστική την ταυτότητά της και αφήνει να αποκαλυφθούν μόνο οι ικανότητές της στο σκάκι και τον χορό.
Η λέσχη θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ιδιωτικού ερευνητή Αρίστου Πετράκου που ανέλαβε να ερευνήσει τις συνθήκες εξαφάνισης του γιου ενός βιομήχανου, ο οποίος επίσης φλέρταρε με την Έλενα.
Η εξαφάνιση ανοίγει τον δρόμο στον Μίνωα, να δείξει ότι παραμένει ένας λύκος που καιροφυλακτεί και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες...
Μυστήριο, απρόοπτες εξελίξεις, ψυχολογικές εντάσεις και δυνατοί χαρακτήρες συνθέτουν το νέο βιβλίο της Ναταλίας Νικοδήμου "Γευματίζοντας με τους λύκους" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως στο πλαίσιο της σειράς Σκοτεινές Πόλεις.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: