Δούλοι Θεού

Δούλοι Θεού
Δούλοι Θεού
Συγγραφέας: Παπαγεωργίου Ανδρέας
Τίτλος: Δούλοι Θεού
Σελίδες: 502
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 16,54€
Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της κλοπής του Δίσκου της Φαιστού από το Αρχαιολογικό Μουσείου Ηρακλείου, που επισκίασε την υπόθεση της απαγωγής της νεαρής Ιφιγένειας Λάμπρου.
Θορυβημένος, ο καθηγητής Αρχαιολογίας Δημήτρης Νεοπτολέμου καλεί σε μυστική συνάντηση έξι φοιτητές, στο γραφείο του στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, αλλά μπροστά στα μάτια τους πέφτει νεκρός.
Εμβρόντητοι οι φοιτητές, ανακαλύπτουν τη φράση «Te-o-jo do-e-ro», σε μια αρχαία γραφή, χαραγμένη στο γραφείο του καθηγητή, που αποτελεί το μόνο στοιχείο στην αναζήτηση απαντήσεων.
Ένα συνεχές ταξίδι μυστηρίου, γρίφων, αναζήτησης, συνωμοσίας και ανατροπών ξεκινά. Στο βάθος, ένα μυστικό που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί, και στο φόντο, φαινομενικά τυχαία γεγονότα σε μια πορεία δίχως επιστροφή, με μυστηριώδεις παρουσίες να τους ακολουθούν σαν σκιές. Αθήνα, Δελφοί, Δήλος, Όλυμπος είναι κάποιες από τις τοποθεσίες που οι φοιτητές καλούνται να επισκεφτούν για να αποκαλύψουν την αλήθεια.
Θα τα καταφέρουν;
Και πόσοι θα βγουν ζωντανοί από την αναμέτρηση με τους Δούλους Θεού;
Η καταιγιστική εξέλιξη και οι απαντήσεις στο μυθιστόρημα του Ανδρέα Παπαγεωργίου "Δούλοι Θεού", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: