Πληρωμένοι δεσμοί

Πληρωμένοι δεσμοί
Πληρωμένοι δεσμοί
Συγγραφέας: Κούλα Μαρία
Τίτλος: Πληρωμένοι δεσμοί
Σελίδες: 416
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 14,47€
Αστυνομικό μυθιστόρημα, που ερευνά ανθρώπινες ιστορίες, κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις, χαρακτήρες και νοοτροπίες, αποτελεί το βιβλίο της Μαρίας Κούλα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Μελίνα γίνεται αστυνομικός και σύντομα έρχεται η ώρα της πρώτης μεγάλης υπόθεσης: Ο δύστροπος αστυνόμος Γρέβιας την καλεί να συνδράμει στην έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας μίας Δανής αρχαιολόγου στη Σκιάθο, με βασικό ύποπτο τον γιο του διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος Τιμόθεου Πάζη και της πλούσιας Ασπασίας Κατσάμπελα-Πάζη.
Στο νησί, θα γοητεύσει τη Μελίνα ο συνάδελφός της Άγγελος, ένας αστυνομικός πληγωμένος από το οικογενειακό και το ερωτικό του παρελθόν. Όμως, τόσο η σχέση της με τον Άγγελο όσο και η δολοφονία αποδεικνύονται δυσεπίλυτοι γρίφοι που θα δοκιμάσουν τις αντοχές της.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, αποκαλύπτονται μυστικά και ψέματα που έμεναν κρυμμένα για δεκαετίες. Τώρα, τα προσωπεία πέφτουν, οι αποκαλύψεις γίνονται χιονοστιβάδα και καθένας βρίσκεται ενώπιον των ευθυνών του.
Γιατί τα λάθη και τα ψέματα πληρώνονται.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: