Γ. Δάμτσιος - Μ. Δημητριάδης

Ο Γιώργος Δάμτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο ελληνικό δημόσιο από το 2000. Εκτός από τη συγγραφή, του αρέσει να διαβάζει μανιωδώς, ενώ είναι λάτρης της heavy metal μουσικής, του gaming και του αθλητισμού.
Εξακολουθεί να διαμένει στη Νάουσα, μαζί με τη σύζυγό του Αναστασία και τα δύο παιδιά τους.
Αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria.
Αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα nyctophilia.gr, καθώς και στο προσωπικό του blog: georgedamtsios.weebly.com
Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 από τις εκδόσεις Momentum και τιτλοφορείται «Μέχρι την τελευταία του ανάσα».
Τον Μάρτιο του 2017, από τις «Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή», κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο «Το Τρίπτυχο των Ευχών».
Έχει συμμετάσχει επίσης και στις εξής συλλογές διηγημάτων:
«Ψίθυροι μέσα στη νύχτα», για λογαριασμό του site nyctophilia.gr
«Αντίθετο Ημισφαίριο 4», (εκδόσεις gamecraft).
«Το έπος της φαντασίας: Αδιέξοδο», (εκδόσεις iWrite).
«Τρόμος», (εκδόσεις Ανάτυπο).
«Το Άγνωστο», (εκδόσεις Ανάτυπο), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε εκατόν τριάντα συμμετέχοντες στον αντίστοιχο διαγωνισμό των εκδόσεων.
 
Ο Μάριος Δημητριάδης κατάγεται από τον Ασκό Θεσσαλονίκης και έχει κάνει σπουδές γεωπονίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει μόνιμα με τη σύζυγό του. Διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα και είναι λάτρης της heavy metal μουσικής, των ταξιδιών και της φωτογραφίας. Αποτελεί έναν από τους ιδρυτές του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria και αρθρογραφεί στη σελίδα τρόμου nyctophilia. Του αρέσουν τα βιβλία τρόμου και μυστηρίου και έχει εκδώσει τα βιβλία «Σκοτεινές Μέρες» από τις εκδόσεις «λογεῖον» και «Αγκαλιάζοντας το έρεβος» από τις εκδόσεις «Το ανώνυμο βιβλίο». Διηγήματά του έχουν διακριθεί στους διαγωνισμούς «Κόρες της νύχτας» (Nightread-Diavasame.gr), «Larry Niven 2015» (Συμπαντικές Διαδρομές), «Άγνωστο» (Εκδόσεις Ανάτυπο), «Με κομμένη την ανάσα» (120 λέξεις), «Ζόμπι στην Ελλάδα» (Εκδόσεις iwrite) και ιστορίες του βρίσκονται στις ανθολογίες διηγημάτων «Ψίθυροι μέσα στη νύχτα» (Nyctophilia.gr), «Τρόμος» (Εκδόσεις Ανάτυπο) και «Αντίθετο ημισφαίριο 4» (Gamecraft).
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών
Ένα ταξίδι με λεωφορείο είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των πρωταγωνιστών στο μυθιστόρημα τρ..
13,00€