Το δέντρο του Άραϋ - Β' βιβλίο

Το δέντρο του Άραϋ - Β' βιβλίο
Το δέντρο του Άραϋ - Β' βιβλίο Το δέντρο του Άραϋ - Β' βιβλίο
Συγγραφέας: Σιμιτσάκης Μανώλης
Τίτλος: Το δέντρο του Άραϋ - Β' βιβλίο
Σελίδες: 368
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 7,00€

Ελληνική φανταστική λογοτεχνία

Εκείνο το βράδυ, στο ξεχασμένο κτήμα, η πύλη για τον κόσμο των ψυχών, το Βίλβετ, είχε ανοίξει για τρεις ιδιαίτερους ανθρώπους. Είχαν πεθάνει; Όχι. Ο θάνατος δεν είναι παρά μια μεταμόρφωση, όπως είχε αποδειχθεί για αυτούς, ένας απαλός και μυστικιστικός κόσμος πέρα από τα όρια της ύλης.

Όταν μία από τις μεγαλύτερες αξίες βεβηλώνεται και δυσοίωνα σημάδια εμφανίζονται, ο Γιώργος θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αναζητήσει τη Μαρία στον άυλο αυτόν κόσμο. Στον δρόμο του θα βρεθεί ο Ιχώρ, ένα αλλόκοτο και μυστικοπαθές πλάσμα, για να ανακαλύψουν πως οι Θεοί παίζουν με την Πίστη.

Όσα βρίσκονται στην αφάνεια του Βίλβετ και του Σέρετον, ίσως και ανάμεσα τους, πρέπει να αποκαλύψουν τη φύση τους. Όπως το Συναίσθημα, έτσι και η Πίστη είναι ένα από τα τρία χαμένα κλειδιά, εάν κατανοηθεί, γίνει πράξη…

Κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι...

------Το βιβλίο είναι το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας  με διακριτικό υπότιτλο "Πίστη" και συνδέεται άμεσα με το πρώτο βιβλίο "Συναίσθημα". Δείτε τα σχετικά βιβλία.

Για περισσότερες πληροφορίες, λογοτεχνικό υλικό, παρουσιάσεις, συνεντέυξεις και απόψεις του συγγραφέα επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της τριλογίας www.aray.gr

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: