Ουφ! Να τελειώνουμε με αυτούς

Ουφ! Να τελειώνουμε με αυτούς
Ουφ! Να τελειώνουμε με αυτούς
Συγγραφέας: Ζάκκας Αλέξανδρος
Τίτλος: Ουφ! Να τελειώνουμε με αυτούς
Σελίδες: 524
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 16,00€
Η Γη, παρά τον εξοστρακισμό της στις σκουπιδογειτονιές του διαστήματος εξαιτίας της παραφροσύνης των κατοίκων της, εξακολουθεί να μακροημερεύει, σε αντίθεση με το υπόλοιπο Λογικό Σύμπαν που δεχόταν θανάσιμη απειλή από ένα περίεργο φαινόμενο, στα όρια του παραλογισμού.
Θορυβημένοι, οι Ανώτατοι Μάγιστροι που διοικούν το Λογικό Σύμπαν αποφάσισαν να στείλουν στην Γη δύο αναλώσιμους κατασκόπους, για να συλλέξουν στοιχεία και ν’ ανακαλύψουν πώς ο τρισάθλιος αυτός πλανήτης επιβιώνει, αν και η παράνοια εκεί έχει χτυπήσει κόκκινο. Η επιλογή των δύο πρακτόρων δεν έγινε τυχαία. Η ηλιθιότητα και η κουτοπονηριά τους θα λειτουργούσαν ως αντίδοτο στον γήινο παραλογισμό.
Θα πετύχουν οι πράκτορες στην αποστολή τους να βρουν τι συμβαίνει σε αυτόν τον αλλόκοτο τόπο και να σώσουν έτσι και τον δικό τους ιδανικό κόσμο, ή τελικά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να τον εξαφανίσουν;
Μία εξωφρενική ιστορία από τον συγγραφέα Αλέξανδρο Ζάκκα, γεμάτη ανατροπές. Ένας ύμνος στην τρέλα. Μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα προσφέροντας άφθονο γέλιο. Με την εγγύηση των εκδόσεων Λυκόφως.
 
Εάν ΔΕΝ αντέχετε το εξωγήινο χιούμορ,
ΔΕΝ πρέπει να διαβάσετε αυτό το γήινο βιβλίο
 
 

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: