Το κυνήγι του Εκλεκτού

Το κυνήγι του Εκλεκτού
Το κυνήγι του Εκλεκτού
Συγγραφέας: Κρίκη Γεωργία
Τίτλος: Το κυνήγι του Εκλεκτού
Σελίδες: 472
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 15,00€
Ένα βίαιο γεγονός σημάδεψε την Άντζι όταν ήταν μικρή, και από τότε αναζητά τον φύλακα-άγγελό της. Αυτόν που, εκείνη τη μέρα, την έσωσε. Για χρόνια έζησε με την ελπίδα ότι κάποτε θα τον ξανασυναντήσει, γιατί είχε ανάγκη τη ζεστασιά του. Και η μέρα αυτή ήρθε, μόνο που δεν ήταν ανέφελη, γιατί σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο φύλακας-άγγελός της κρύβει ένα μυστικό, που μάλιστα δεν είναι το μόνο. Υπάρχει και κάτι άλλο που μπαίνει ανάμεσά τους, ακόμα πιο σημαντικό. Και όπου υπάρχουν μυστικά, οι εξελίξεις προοιωνίζονται δυσάρεστες και επικίνδυνες, όσο δυνατός και αν είναι ο έρωτας.
Έτσι, η Άντζι μπαίνει σε έναν άγνωστο κόσμο, απειλητικό, γεμάτο αμφιβολίες. Έναν κόσμο όπου κάποιοι φαίνεται ότι την προστατεύουν και κάποιοι ότι την κυνηγούν.
Πώς όμως να ξεχωρίσει τους συμμάχους από τους εχθρούς, αφού τα σκοτεινά πλάσματα ξέρουν να κρύβουν την ταυτότητά τους γιατί έχουν την πρόθεση να κυριαρχήσουν με κάθε τίμημα;
Και το τίμημα αυτό μπορεί να είναι η ζωή της Άντζι.
Μυστικά, αποκαλύψεις, ανατροπές και έρωτες, υπερφυσικά όντα και άνθρωποι μπλέκονται στον καμβά του μυθιστορήματος της Γεωργίας Κρίκη «Το κυνήγι του Εκλεκτού», πρώτο βιβλίο της σειράς «Η Οικογένεια της Φωτιάς», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: