Φεβρωνία - μία νεράιδα εκπαιδεύεται

Φεβρωνία - μία νεράιδα εκπαιδεύεται
Φεβρωνία - μία νεράιδα εκπαιδεύεται
Συγγραφέας: Σταμπουλή Ελίνα
Τίτλος: Φεβρωνία - μία νεράιδα εκπαιδεύεται
Σελίδες: 310
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 13,78€
Η Φεβρωνία, μία αδέξια και παράφωνη μαθήτρια της τρίτης τάξης του μουσικού γυμνασίου, με ατίθασα κατσαρά κόκκινα μαλλιά, έχει δύο όνειρα: να κατακτήσει τον Νικόλα και να μαγεύει με τη μουσική της τα πλήθη. Αλλά ο κόσμος της θα καταρρεύσει όταν ανακαλύψει ότι ο άντρας που νόμιζε για βιολογικό πατέρα είναι ο πατριός της. Παράλληλα, στη ζωή της θα εμφανιστούν ένας κόκορας και ένα μπαούλο που μυρίζει ροδοζάχαρο και περιέχει διάφορα περίεργα αντικείμενα. Το μπαούλο είναι το μέσο για να κατανοήσει το παρελθόν και να πορευτεί στο μέλλον. Γιατί αυτό το μπαούλο κρύβει δυνάμεις και την συνδέει με τη γιαγιά της, που ποτέ δεν γνώρισε. Τη γιαγιά της, που είναι… νεράιδα!
Νέο όνειρο της Φεβρωνίας, να βρει τη γιαγιά της.
Αλλά αυτή η αναζήτηση, χωρίς να το γνωρίζει, θα την οδηγήσει στην Σάμο, σε έναν νέο κόσμο, γεμάτο αλλόκοτα πλάσματα, τελώνια, χαμαιλέοντες, Διαβολοτρίβολα και Στρίγγλες, εκεί που δεν ξέρει ποιοι είναι σύμμαχοι και ποιοι αντίπαλοί της, σε έναν κόσμο όπου οι γκάφες της Φεβρωνίας θα την βάλουν σε μεγάλες περιπέτειες.
 
Φεβρωνία - μία νεράιδα εκπαιδεύεται, το νέο βιβλίο από την Ελίνα Σταμπουλή και τις εκδόσεις Λυκόφως, μία συμβολική περιπέτεια, με χιούμορ και απρόπτη εξέλιξη, στην πορεία προς την ενηλικίωση.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: