Κύκλος

Κύκλος
Κύκλος
Συγγραφέας: Παπαϊωάννου Μιρέλλα
Τίτλος: Κύκλος
Σελίδες: 168
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 12,19€
«Μην αυταπατάσαι. Η αλήθεια κάνει τον κύκλο της και φθάνει πάντοτε στον προορισμό της. Κανένα σχέδιο, όσο άρτιο και αν είναι, δεν αρκεί για να την εξαφανίσει, το πολύ-πολύ να μεγαλώσει την περίμετρο του κύκλου της, να την καθυστερήσει να φθάσει στον ενδιαφερόμενο παραλήπτη της. Ο Χάρης κάποτε θα μάθει. Και είναι δική σας υποχρέωση να τον προετοιμάσετε από τώρα, ώστε να μην πληγωθεί όταν έρθει εκείνη η ώρα».
 
Ο Χάρης έμαθε όλα όσα δικαιούταν να γνωρίζει και τώρα ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει τη γνώση αυτή, ώστε να ανοίξει έναν άλλον κύκλο ζωής που θα αγκαλιάζει και δεν θα παγιδεύει ό,τι και όποιον περικλείει εντός του. Αυτό του ζήτησε η θεία Πολυξένη στο γράμμα που του άφησε ως παρακαταθήκη, αναθέτοντάς του την πιο απαιτητική αποστολή της ζωής του, την ενηλικίωση.
Κριτές και σύμμαχοι του Χάρη στην αποστολή του είναι όλοι οι ήρωες του βιβλίου. Όλοι τους, καθένας στον χρόνο του και μέσω του ρόλου του, διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αποστολής αυτής.
Έντονοι χαρακτήρες, απροσδόκητες εξελίξεις, προσδοκίες και διαψεύσεις, μυστικά και αποκαλύψεις. Όλα αυτά στο δεύτερο μυθιστόρημα της Μιρέλλας Παπαϊωάννου "Κύκλος", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: