Δυσαστήρ

Δυσαστήρ
Δυσαστήρ
Συγγραφέας: Καγιαμπάκη Άννα
Τίτλος: Δυσαστήρ
Σελίδες: 378
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 15,00€
Μια δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα, η διεθνούς φήμης πολιτική επιστήμων Δάμη Παπατέλου, και ο μοναχικός Κωσταντής Παναγιαταδάκης, υπάλληλος μονάδας διαχείρισης ζωικών υποπροϊόντων, ζουν στην Αθήνα χωρίς ποτέ να έχουν διασταυρωθεί οι δρόμοι τους. Όμως, θα αποκτήσουν κάτι κοινό: δύο αναπάντεχα και περίεργα γεγονότα διαταράσσουν την καλά εδραιωμένη ρουτίνα της ζωής τους.
Τα γεγονότα αυτά συμπίπτουν χρονικά με την άφιξη στη Γη του κύματος ενέργειας από την έκρηξη του ερυθρού υπεργίγαντα Μπετελγκέζ. Πρόκειται για ένα κοσμικό συμβάν που εκτιλήχθηκε πριν από περίπου έξι αιώνες, δηλαδή κατά την περίοδο του Μεσαίωνα.
Σύντομα, η Δάμη και ο Κωσταντής θα ανακαλύψουν πως, παρά τη θέλησή τους, εγκλωβίστηκαν σε έναν κλοιό αλλόκοτων εξελίξεων και φαινομένων, στα οποία δεν έχουν τη δύναμη να παρέμβουν, ούτε καν να αντιδράσουν.
Και τα ερωτήματα αρχίζουν να βασανίζουν τους πρωταγωνιστές του μυθιστορήματος "Δυσαστήρ", με υπότιτλο "Οι δύο κόσμοι" της Άννας Καγιαμπάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Πόσο καλά γνωρίζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους; Ορίζουν πραγματικά οι ίδιοι τις επιλογές τους και τις πράξεις τους; Ποιος είναι ο σκοτεινός ρόλος των ανθρώπων που εμπιστεύονται στις ζωές τους, ενώ άλλοι άνθρωποι έρχονται από το μεσαιωνικό παρελθόν να συνεχίσουν το έργο που άφησαν στη μέση;
Μέσα από μια αλληλουχία απροσδόκητων και τρομακτικών γεγονότων η Δάμη και ο Κωσταντής ανακαλύπτουν πώς το πρόσφατο και το βαθύ παρελθόν ωσμώνονται με το παρόν και τούς φέρνουν στο επίκεντρο της σύγκρουσης ενός ανεπανάληπτου αγώνα κυριαρχίας.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: