Το μπλε τετράδιο

Το μπλε τετράδιο
Το μπλε τετράδιο
Συγγραφέας: Σύρμος Κωνσταντίνος
Τίτλος: Το μπλε τετράδιο
Σελίδες: 188
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 6,00€
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με το γεμάτο ανατροπές και απρόοπτα ψυχολογικό θρίλερ "Το μπλε τετράδιο", κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον τομέα του μυθιστορήματος ο Κωνσταντίνος Σύρμος.
Ο Σταύρος είναι ένας τριανταπεντάχρονος ζωγράφος, γεμάτος πληγές: τα τραύματα των αναμνήσεων από τον αυταρχικό του πατέρα και ο αβάσταχτος πόνος της εγκατάλειψής του από την Άννα, την γυναίκα της ζωής του, αποτυπώνονται στους γεμάτους θλίψη πίνακές του και ξυπνούν από τον λήθαργο την ψύχωσή του. Γιατί τον παράτησε η Άννα, που στο σημειωματάριό της περιγράφει τον απόλυτο έρωτά της για εκείνον; Το ερώτημα αυτό τον τσακίζει. Όλα πια τον μπερδεύουν και τον οδηγούν μεθοδικά στην παράνοια.
Αδυνατώντας να ξεχωρίσει την αλήθεια από την ψευδαίσθηση, ο Σταύρος μεταμορφώνεται σε έναν νέο, μοχθηρό εαυτό και δημιουργεί μία άλλη, σαθρή πραγματικότητα, στην οποία, εκτός από τον ίδιο, ακροβατούν επικίνδυνα ο Νίκος, ο μοναδικός άνθρωπος που τον νοιάζεται, η αγαπημένη του Άννα και ο Δημήτρης, ο δυναμικός ψυχίατρος που προσπαθεί να τον σώσει. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό περιβάλλον, τον κατακλύζουν και ενοχές για τον θάνατο μίας γεμάτης μυστήριο γυναίκας, της Φωτεινής, την οποία ελάχιστα γνώριζε.
Θα μπορέσει ο Σταύρος να βρει την διέξοδο από την ψύχωσή του; Θα γυρίσει κοντά του η Άννα; Θα καταφέρουν ο Νίκος και ο ψυχίατρος να τον σώσουν; Ή, τελικά, θα επικρατήσει ο νοσηρός εαυτός του;

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: