Ο Τουρινίτο

Ο Τουρινίτο
Ο Τουρινίτο
Συγγραφέας: Μπουλιέρης Γιώργος
Τίτλος: Ο Τουρινίτο
Σελίδες: 114
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 6,00€
Ο Τουρινίτο είναι ένας έφηβος που πρωταγωνιστεί στην ομώνυμη περιπέτεια του Γιώργου Μπουλιέρη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, μια περιπέτεια εμνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, την οποία έχει σε βάθος μελετήσει ο συγγραφέας. 
Μία ομάδα εξωγήινων απαγάγει τον Τουρινίτο και, με ένα διαστημόπλοιο, τον μεταφέρει από την Γη στον πλανήτη Αριμιταντάν. Εκεί, ο Τουρινίτο θα διαπιστώσει ότι οι εξωγήινοι είναι φιλικοί και δεν θέλουν να τον βλάψουν. Μάλιστα, ο βασιλιάς Αριμέδα ανακοινώνει στον Τουρινίτο ότι τον έχουν επιλέξει στοχευμένα για να του αναθέσουν μία σειρά από δύσκολες αποστολές. Κοινός παρονομαστής όλων των αποστολών είναι ο Τουρινίτο να εντοπίσει και να εξολοθρεύσει αλλόκοσμα τέρατα. Σύμμαχός του σε αυτές τις αποστολές θα είναι ένα φτερωτό άλογο, η Νεφέλη. Όπλα του, ένα τόξο και η ευφυΐα του.
Θα καταφέρει ο Τουρινίτο, ταξιδεύοντας στη ράχη της Νεφέλης, να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει τον φιδάνθρωπο, τον γίγαντα Θερβίνορα, τον βούβαλο με το σιδερένιο κέρατο και τις άλλες τρομακτικές και ανίκητες οντότητες που λυμαίνονται τόπους και λαούς;
Το βιβλίο είναι εικονογραφημένο από την Δήμητρα Πέππα.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: