Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά

Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά
Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά
Συγγραφέας: Γιώτσας Γιώργος
Τίτλος: Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά
Σελίδες: 348
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 13,78€

Έντεκα ιστορίες τρόμου από τον συγγραφέα Γιώργο Γιώτσα περιλαμβάνει η συλλογή διηγημάτων "Εκείνος που ψιθυρίζει πάνω από τα βουνά", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως, σε δεύτερη έκδοση.

Πρωταγωνιστές, άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που κάποια στιγμή έκαναν τη λάθος επιλογή ή βρέθηκαν στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή, και έρχονται αντιμέτωποι με το υπερφυσικό, το απόκοσμο, το αλλόκοτο, το τρομακτικό. Άνθρωποι καθημερινοί, με όνειρα και ελπίδες για τη ζωή τους, που τώρα είναι υποχρεωμένοι να αναμετρηθούν με το Κακό για να επιβιώσουν.

Ήδη από την πρώτη έκδοση οι κτριτικές ήταν διθυραμβικές. Ενδεικτικό το σχόλιο του συγγραφέα Γιώργου Γιαλούρη: Ένα χορταστικό βιβλίο με ένα πλήθος διηγημάτων που έχουν ως κοινό τους στοιχείο τον υπερφυσικό τρόμο. Όλα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, γεγονός που σε παρακινεί μόλις τελειώνεις ένα, να ξεκινάς αμέσως μετά το επόμενο αφού αναρωτιέσαι: Τι εκπλήξεις μου κρύβει τώρα; Ανάγλυφες περιγραφές, υπαινικτικός τρόμος, σωστές δόσεις σπλάτερ που έρχονται την κατάλληλη στιγμή.
«Καλογραμμένες ιστορίες τρόμου και φαντασίας. Ένα βιβλίο που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε!» σχολιάστηκε στο περιοδικό Mystery.
 

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: