Ίδιοι καιροί

Ίδιοι καιροί
Ίδιοι καιροί
Συγγραφέας: Ρούγγα - Περάκη Μαρία
Τίτλος: Ίδιοι καιροί
Σελίδες: 262
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 7,00€

Τρία πρόσωπα, τρεις άνθρωποι διαφορετικοί, που ζουν, δρουν και σκέφτονται σε διαφορετικές εποχές και σε διαφορετικούς τόπους, που δοκιμάζονται στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν τον εαυτό τους, το περιβάλλον τους, τους ανθρώπους γύρω τους, την εποχή τους.

Είναι τα πρόσωπα που κινούνται στον χώρο και τον χρόνο, στο μυθιστόρημα της Μαρίας Περάκη-Ρούγγα «Ίδιοι καιροί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Η Μαίρη προσπαθεί να ολοκληρώσει το διδακτορικό της στη σύγχρονη Αθήνα, μελετά τον Rousseau και, ενώ αγωνιά να δώσει απάντηση σε ερωτήματα όπως «ποια είναι η φύση του ανθρώπου» και τι σημαίνει «ο άνθρωπος στη φυσικότητά του», με τη συνδρομή της Ιωάννας βιώνει πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Ο δημοσιογράφος Philippe ζει στο πλευρό του Emile Zola, στα τέλη του 19ου αιώνα, στο Παρίσι που συγκλονίζεται από κοινωνικές ταραχές, πολιτικές αλλαγές και την υπόθεση Ντρέιφους.

Ο Raymond, ο αγνός μοναχός από το Benevento της Ιταλίας, έρχεται αντιμέτωπος με τη διαφθορά της παπικής εξουσίας.

Τι πρόσωπα σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους που έχουν παραπλήσιους ή κοινούς προβληματισμούς. Να είναι, όμως, μόνο αυτό που τους δένει με αόρατα δεσμά; Ή μήπως τελικά οι καιροί, όλοι οι καιροί, είναι ίδιοι;

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: