Όσα κρύβει το σκοτάδι

Όσα κρύβει το σκοτάδι
Όσα κρύβει το σκοτάδι
Συγγραφέας: Καλλιώρα Φωτεινή
Τίτλος: Όσα κρύβει το σκοτάδι
Σελίδες: 310
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 13,99€

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που κουβαλάνε τον σταυρό του μαρτυρίου γιατί η ζωή τους επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις και πλέον προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Θεοδώρα, η κεντρική ηρωίδα στο μυθιστόρημα της Φωτεινής Καλλιώρα, με τίτλο "Όσα κρύβει το σκοτάδι", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Στα δεκαοκτώ της χρόνια, η Θεοδώρα μπήκε με φιλοφοξίες και πολλά όνειρα στον στίβο της ζωής, όμως από πολύ νωρίς θα γνωρίσει τη σκληρή όψη των ανθρώπων. Το πρώτο ερωτικό της χτυποκάρδι θα την παρασύρει σε ένα μεγάλο λάθος που θα την στοιχειώσει. Για να βρει διέξοδο, θα αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης της, της Αγγελικής, καρπό του έρωτά της με τον Μίλτο, ο οποίος όμως την έχει εγκαταλείψει. Η Θεοδώρα, τριάντα έξι χρόνων πλέον, θα προσπαθήσει να ξορκίσει τους δαίμονες που την κυνηγούν, γράφοντας ένα βιβλίο, όμως δεν θα προλάβει να χαρεί γιατί ο Μίλτος θα επιστρέψει, πάλι με άγριες διαθέσεις. Αυτήν τη φορά μάλιστα, στο στόχαστρό του βρίσκεται η Αγγελική για την οποία ουδέποτε ενδιαφέρθηκε και ουδέποτε θέλησε να συναντήσει.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: