Στις φλόγες του πολέμου

Στις φλόγες του πολέμου
Στις φλόγες του πολέμου
Συγγραφέας: Κρουστάλης Βασίλης
Τίτλος: Στις φλόγες του πολέμου
Σελίδες: 576
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 18,90€
Ο Βασίλης Κρουστάλης εξακολουθεί να αφηγείται τις "Ιστορίες του Καγάντο" και μέσα από το δεύτερο βιβλίο της σειράς επικής και ηρωικής φαντασίας, με τίτλο "Στις φλόγες του πολέμου".
Ο Καγάντο φλέγεται. Στον κόσμο που ζούσε για αιώνες σε ειρήνη, τώρα μαίνεται ένας άγριος πόλεμος, την πρόγευση του οποίου έδωσε ο συγγραφέας με το πρώτο βιβλίο της σειράς "Ο όρκος του μάγου", με κεντρικό ήρωα τον Άλαντορ. Οι ορδές των Κακών Φυλών πολιορκούν και κατακτούν τη μία πόλη μετά την άλλη, αλλά ο δαιμονισμένος στρατηλάτης Ικζού δεν βρίσκεται στα πεδία των μαχών. Εξαφανίστηκε αιφνιδίως μέσα στη νύχτα με τον Ντρίγκι Χλούτκα, τον έμπιστο σύμβουλό του.
Η ομάδα του μάγου Άλαντορ Σίλντιμορ, που με τη δράση της αποτέλεσε τον κορμό του πρώτου βιβλίου, έχει πλέον διασπαστεί. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Ο μάγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Γκρίζα Αδελφότητα που θέλει να του αποσπάσει το Άλτιμιδ, το απόκρυφο βιβλίο μαγείας, το οποίο απέκτησε με μεγάλες δυσκολίες και περιπέτειες. Ο Λόκο Χάμερ και ο Ρίκο Χιέντες αποφάσισαν να ζήσουν μια ήρεμη ζωή. Θα τα καταφέρουν; Ο Άξελ Ράντεθ συνεχίζει την πορεία του ως πληρωμένος δολοφόνος σε μία ισχυρή συμμορία. Μόνο η ξωτικιά Σελάνα Ίλιριν αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Πήρε το σκληρό μονοπάτι της προσωπικής της εκδίκησης, με σύμμαχο τον Ρόνταλ Κίγκαρ, τον αινιγματικό ιερέα του Μέρθας.

Γράψτε μια κριτική

Το όνομά σας:


Η κριτική σας: Σημείωση: Μόνο απλό κείμενο. Οχι HTML!

Βαθμολογία: Κακό            Άριστο

Εισάγετε τον κωδικό παρακάτω: