Γιώτσας Γιώργος - Καραμπακάκη Στέλλα

Γιώτσας Γιώργος
 
 
 
Γονιός. Σύζυγος. Νυχτερινός ρεσεψιονίστ. Επίσης πολυβραβευμένος συγγραφέας σε Ελλάδα και Αμερική. Από τα μαθητικά του χρόνια άρχισε να γράφει ιστορίες και παραμύθια. Όλα τα βιβλία του έχουν συλλέξει βραβεία και διακρίσεις, αλλά πάνω από όλα την αγάπη του αναγνωστικού κοινού, κάτι για το οποίο είναι ευγνώμων.
Το 2022 έλαβε το 1ο βραβείο EVERLY στο Fantasy Festival για «Το μακρύ σοκάκι» (εκδ. Λυκόφως, σειρά: Σκοτεινές Πόλεις) ως «Καλύτερο βιβλίο τρόμου Έλληνα συγγραφέα».
Το 2021 η Athens Voice ανέδειξε «Το Κουτί» (εκδ. Bell) ως το «Καλύτερο βιβλίο της χρονιάς» μετά από επιλογή των δέκα καλύτερων βιβλίων από τη συντακτική της ομάδα και ψηφοφορία αναγνωστών για την τελική κατάταξη.
Είναι ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας του Φανταστικού με τρία βιβλία back to back στα top-10 των Βραβείων Βιβλίου Public, όπως τα ψήφισαν χιλιάδες αναγνώστες.
Esquire, Mystery, Tv Zapping, Τα Νέα, Το Βήμα, Athens Voice μερικά από τα μέσα που φιλοξένησαν συνεντεύξεις και αφιερώματα για τον συγγραφέα και το έργο του.
Ο Γιώργος Γιώτσας συνεχίζει να γράφει με συνέπεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καραμπακάκη Στέλλα
 
 
 
Η Στέλλα Καραμπακάκη έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γράφει, μεταφράζει, κάνει επιμέλειες και παίζει με τις λέξεις, σατιρίζοντας τα πάντα και κυρίως τις ανθρώπινες σχέσεις που αγαπάει να μισεί.
Διήγημά της από τη συλλογή Εξάρχεια City έχει συμπεριληφθεί στην ανθολογία με τα καλύτερα έργα Ελλήνων συγγραφέων χιουμοριστικής και σατυρικής λογοτεχνίας των τελευταίων πενήντα ετών.
Η βασική απασχόληση της Στέλλας Καραμπακάκη τα τελευταία χρόνια είναι το σενάριο, αφού γράφει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Αυτό είναι το δέκατο βιβλίο της.
 
 
 
 
 
 
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Η πολλή αγάπη σκοτώνει
Τρεις γυναίκες, που ερωτεύτηκαν και βίωσαν την προδοσία, επιστρέφουν τώρα ως τιμωροί. Και αλίμονο..
12,00€