Νομικού Ειρήνη

Η Ειρήνη Νομικού σπούδασε Οικονομικά, έκανε ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάστηκε για είκοσι οκτώ χρόνια σε θέσεις Marketing - Επικοινωνία στον ιδιωτικό τομέα. Συνέχισε με σπουδές σε Life Coaching και Art Therapy. Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε το Lifeyourway και δραστηριοποιείται πια επαγγελματικά σε αυτά.

Με τη λογοτεχνία και τη γραφή ασχολήθηκε από μικρή. Έχει παρακολουθήσει κύκλους δημιουργικής γραφής σε διάφορα ιδρύματα. Τον Σεπτέμβριο 2021, εκδόθηκε το μυθιστόρημά της “Love n Peace, Bro” από τις Εκδόσεις Ελκυστής. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη ιστορία αγάπης με φόντο τα Εξάρχεια. Το βιβλίο ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Ελληνικό Μυθιστόρημα στα βραβεία PUBLIC 2022.

Το 2022 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λυκόφως η συλλογή διηγημάτων "Οι ατάσθαλες", που εξιστορεί ζωές γυναικών, είτε ως πρωταγωνίστριες είτε όχι. Πρόκειται για ετερόκλητες ιστορίες που απαρτίζουν εντέλει ένα έργο σπονδυλωτό το οποίο αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Επίσης, έχει γράψει ένα θεατρικό έργο και μία νουβέλα, και τα δύο ανέκδοτα.

Τέλος, ασχολείται με το θέατρο και την υποκριτική. Παρακολουθεί θεατρικά εργαστήρια και συμμετέχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες.

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
Οι ατάσθαλες
Οι ατάσθαλες, γυναίκες που προκαλούν συμφορές, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Κάθε μία, από τη θέση τ..
9,00€